Hvordan Selge Bruktbil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Bruktbil
Hvordan Selge Bruktbil

Video: Hvordan Selge Bruktbil

Video: Hvordan Selge Bruktbil
Video: Hvordan selge bruktbil DEL 1 2024, Juli
Anonim

Å selge en bil er en ganske komplisert sak, som til slutt bør tilfredsstille både selger og kjøper. Derfor bør du alltid overholde generelt aksepterte krav. Hva må gjøres for å selge en bil til den mest lønnsomme prisen?

Hvordan selge bruktbil
Hvordan selge bruktbil

Bruksanvisning

Trinn 1

Det viktigste og vanskeligste er å bestemme prisen tilstrekkelig. Her vil Internett komme til unnsetning, hvor du kan finne de omtrentlige kostnadene for en bil av samme merke. Det er bedre å ta den gjennomsnittlige markedsprisen, fordi for høy pris kan skremme kjøpere unna, og for lav - ta tanker om at bilen har alvorlige feil, den har vært i en ulykke osv. Inkluder fordelene som bilen din har i forhold til andre i prisen på bilen, for eksempel tilstedeværelsen av lettmetallfelger, klimaanlegg, servostyring, en god radio og lyd av høy kvalitet. Bestem prisen basert på fordeler og ulemper ved kjøretøyet ditt. Prisen kan settes flere prosent høyere enn det forventede resultatet, og denne forskjellen vil være en hyggelig rabatt for kjøperen og vil ikke irritere deg.

Steg 2

Klargjør bilen til salgs: vask den, rengjør interiøret, sjekk brukbarheten til hovedinstrumentene og komponentene i bilen. Bedre du løser noen små feil i bilen din enn en potensiell kjøper vil merke under inspeksjonen.

Trinn 3

Legg ut en annonse for salg. Annonsering bør skje i så mange kilder som mulig: trykte publikasjoner, spesialiserte nettsteder på Internett. I annonsen angir du all grunnleggende informasjon om bilen, og legg gjerne ved bilder fra forskjellige vinkler.

Trinn 4

Etter at du har funnet personen som er klar til å kjøpe en bil, kan du be ham om et depositum slik at du trygt kan fjerne bilen fra registeret. Depositumet vil kompensere deg for risikoen hvis kjøperen plutselig nekter å kjøpe den presenterte bilen i siste øyeblikk. Fjern bilen fra registeret og vent en dag på den endelige fullføringen av transaksjonen.

Anbefalt: