Hvordan åpne Døren Til Gazelle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Døren Til Gazelle
Hvordan åpne Døren Til Gazelle

Video: Hvordan åpne Døren Til Gazelle

Video: Hvordan åpne Døren Til Gazelle
Video: Откровения. Библиотека (17 серия) 2024, Juli
Anonim

Lasten Gazelle har to dører plassert på høyre og venstre side av førerhuset. All-metal varebil og passasjer Gazelle er i tillegg utstyrt med en skyvedør på siden og en dobbel svingdør bak.

Hvordan åpne døren til Gazelle
Hvordan åpne døren til Gazelle

Bruksanvisning

Trinn 1

For å åpne førerhusdøren fra utsiden, trekk håndtaket mot deg. Dørene er utstyrt med låser. Den venstre (førerdøren) er låst utenfra med en nøkkel. For å gjøre dette, sett nøkkelen inn i låsebryteren og vri den. Dørene er låst og låst fra innsiden. For å gjøre dette, trykk på knappen i nærheten av det nedre bakre hjørnet av sidevinduet. Trekk denne knappen opp for å låse opp og åpne. For å åpne førerhusdørene fra innsiden, trekk i håndtaket på innsiden av døren. Forsikre deg om at låseknappen er oppe på forhånd.

Steg 2

Hele metallhuset har to dører til: en sidedør på høyre side og en bakre dobbeltdør. For å åpne skyvedøren fra utsiden, trekk håndtaket på baksiden av døren mot deg. Rett etterpå, bruk det fremre håndtaket for å skyve døren i motsatt retning. For å åpne denne døren fra innsiden, stå sidelengs mot den (dette er mer praktisk) og trekk håndtaket som ligger foran på døren mot deg. Skyv baksiden av døren ut med håndflaten, og bruk deretter håndtaket foran på døren for å skyve den uten problemer. Bruk samme håndtak for å lukke døren fra innsiden.

Trinn 3

En annen måte å åpne skyvedøren innvendig: legg foten på fotstøtten, hvil kneet på døren. Trekk håndtaket på fronten av døren mot deg, og skyv døren litt utover. Døren åpnes øyeblikkelig. Når du går ut av kupeen, må du være oppmerksom på toppen for ikke å slå hodet på den øvre dørfeste.

Trinn 4

Skyvedøren på siden kan betjenes elektrisk. For å åpne eller lukke en slik dør, må du trykke på en knapp på førerens instrumentpanel, på fjernkontrollen eller en knapp i kupeen. I en nødsituasjon kan døren åpnes manuelt.

Trinn 5

Den bakre doble døren åpnes utover. Dørene åpnes 180 grader med låsing når de åpnes 90 grader. Bruk låsene på samme måte som døren til låsen. For å åpne venstre bakramme, skru ned håndtaket på enden av døren. Trekk deretter døren mot deg. Åpne deretter høyre ving. For å lukke dørbladene, lukk først høyre ving, og smell deretter venstre. I dette tilfellet skal dørlåsen smekke på plass.

Anbefalt: