Hvordan åpne Døren I Frost

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Døren I Frost
Hvordan åpne Døren I Frost

Video: Hvordan åpne Døren I Frost

Video: Hvordan åpne Døren I Frost
Video: Alt blir en åpen dør - Frost/Frozen - Norwegian cover by Cecilie and Mikael 2024, Juli
Anonim

Det kan være veldig støtende å gå opp til bilen en klar frostmorgen, prøve å åpne døren og finne ut med indignasjon at nøkkelen ikke kommer inn i brønnen. Situasjonen forverres av det faktum at du som vanlig er for sent på jobb. Det er ingenting å gjøre, tilsynelatende er det is i nøkkelhullet du må smelte. Så vi åpner døren, tett låst av bestefar Frost.

Hvordan åpne døren i frost
Hvordan åpne døren i frost

Nødvendig

"Flytende nøkkel", varmt vann, varmepute

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk et smøremiddel kalt en flytende skiftenøkkel for å åpne en frossen dør. Drypp komposisjonen forsiktig inn i nøkkelhullet og vent noen minutter. Om fem minutter smelter isen i slottet.

Steg 2

Bruk normal bremsevæske med forsiktighet. Husk bare at den kan være aggressiv mot maling og absorberer fuktighet. Derfor, når du bruker dette produktet, er det en risiko for å oppleve falmet maling på bilen.

Trinn 3

Varmt vann kreves for å bruke følgende metode. Fest en vanlig medisinsk varmepute fylt med kokende vann til slottet. Hvis du ikke har en varmepute, bruk en plastpose som erstatning, eller enda bedre, flere poser, nestet i hverandre. Du kan også bruke en brus av plast.

Trinn 4

Hvis det er vanskelig å finne varmt vann i nærheten av bilen, kan du prøve å varme opp låsen med åpen ild. Imidlertid er det ikke trygt for bilen eller deg å bruke lettere eller rullet papir og brenne papir. Det er mer akseptabelt å bruke en oppvarmet sigarettenner (du kan låne den fra naboer på parkeringsplassen).

Trinn 5

Hvis du endelig klarte å vri nøkkelen i låsen, men døren ikke åpnes, er problemet tilsynelatende i de frosne selene. Også her vil en beholder med varmt vann hjelpe deg. Alternativt, finn et sted hvor det har dannet seg et tykt lag med is og knus islaget forsiktig med en skarp gjenstand. Ved å bryte den solide omrisset av isen, kan du enkelt åpne døren.

Anbefalt: