Hvordan åpne Frosne Garasjelåser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Frosne Garasjelåser
Hvordan åpne Frosne Garasjelåser

Video: Hvordan åpne Frosne Garasjelåser

Video: Hvordan åpne Frosne Garasjelåser
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Juli
Anonim

Mange garasjeeiere har møtt problemet med å fryse låser minst en gang i livet. Uansett hvordan du prøvde å åpne dørene, uansett hvordan du banker på dem, er det ubrukelig. Men det er mange måter å åpne låsen med nesten praktiske midler.

Hvordan åpne frosne garasjelåser
Hvordan åpne frosne garasjelåser

Det er nødvendig

  • papir;
  • lighter;
  • fyrstikker;
  • frostvæske;
  • alkohol.

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste "gammeldagse" måten er å sette fyr på en avis eller et papir og bringe den til låsesylinderen. Metoden fungerer raskt og effektivt, men ikke 100%. Det er mulig at det dannes kondens i låsen, dvs. før du rekker å åpne den, vil den fryse igjen, og enda verre enn før.

Steg 2

Hvis du har frostvæske, frostvæske eller alkohol for hånden, er det bare å helle væsken i nøkkelhullet. Hvis det ikke er væske, gå til nærmeste garasje, sikkert vil noen finne den.

Trinn 3

En interessant måte kom opp med ressurssterke bilister. Du kjører opp i en bil slik at den varme luften fra eksosrøret går direkte til låsen og du snur gassen hardere. Bare her er det nødvendig å vurdere vindretningen. Men dessverre har ikke alle muligheten til å snu sånn på garasjens "lapp".

Trinn 4

I bilbutikker kan du kjøpe et spesialprodukt som må helles i nøkkelhullet. I løpet av 2-3 minutter vil den løse opp isen, og låsen åpnes uten problemer. Om vinteren bør dette produktet alltid bæres med deg, da det også er egnet for billås, som ofte "fryser" etter vask.

Trinn 5

Hvis du har en lighter eller fyrstikker med deg, kan du bruke dem til å varme opp nøkkelen litt hardere. Denne metoden er ganske praktisk, men den fungerer ikke alltid første gang. Det kan ta 3-5 ganger før låsen endelig åpnes.

Anbefalt: