Hvordan Organisere Parkering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Parkering
Hvordan Organisere Parkering

Video: Hvordan Organisere Parkering

Video: Hvordan Organisere Parkering
Video: Parkering 2024, Juli
Anonim

Bilentusiaster vet at det er en stor suksess å finne ledig plass på en bevoktet parkeringsplass ved siden av hjemmet. Imidlertid er det få som vet at parkering kan organiseres i din egen hage, og det er ganske lovlig. Du bør ikke være redd for å mislykkes på forhånd, for sikkert i hagen din er mange bileiere bekymret for det samme problemet. Foren deg i en initiativgruppe og oppnå målet ditt.

Hvordan organisere parkering
Hvordan organisere parkering

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, husk at huseiere i bygårder lovlig kan disponere tomten som huset står på, inkludert noe område rundt det. Du kan finne ut hvor mange meter beboerne i huset eier ved å skaffe seg matrikkelpasset til huset fra avdelingen for den føderale tjenesten for statsregistrering og matrikkel.

Steg 2

Gjennomføre en generalforsamling med beboerne i huset. Vær oppmerksom på at hvis det er butikker eller andre organisasjoner i huset, må de også delta i møtet. Fortell oss om planene dine på generalforsamlingen. Din oppgave er å overbevise alle leietakere om at parkering virkelig er nødvendig.

Trinn 3

Imidlertid vil ikke det enkle samtykke fra naboer være nok. Det er nødvendig å innhente underskrift fra alle leietakere og gi forvaltningsselskapet eller HOA beskjed om avgjørelsen. Vær oppmerksom på - det må være mer enn 50% konsonanter.

Trinn 4

Legg nå avgjørelsen fra generalforsamlingen til distriktsadministrasjonen i distriktet sammen med matrikkelsertifikatet. Det anbefales å legge ved bilder av gårdsplassen der parkeringsplassen er planlagt bygget - dette vil øke hastigheten på behandlingen av saken betydelig.

Trinn 5

Kontakt designorganisasjonen for et parkeringsprosjekt og kostnadsoverslag. Prosjektet må koordineres med byens ingeniørtjenester, med Rospotrebnadzor-avdelingen, trafikkpolitiet.

Trinn 6

Etter å ha blitt enige om prosjektet til parkeringsplassen, kan du gå videre til det direkte arbeidet med byggingen av parkeringsplassen.

Organiseringen av en parkeringsplass - parkering, et lite gjerde, fortauskanter, vil koste rundt 40 tusen rubler, og den årlige tjenesten - 12 tusen rubler.

Anbefalt: