Hvordan Installere En Rett Lyddemper På En Chevrolet Lanos

Hvordan Installere En Rett Lyddemper På En Chevrolet Lanos
Hvordan Installere En Rett Lyddemper På En Chevrolet Lanos

Video: Hvordan Installere En Rett Lyddemper På En Chevrolet Lanos

Video: Hvordan Installere En Rett Lyddemper På En Chevrolet Lanos
Video: Обвес Nika и Дельта на Шевроле Ланос 2024, Juli
Anonim

Å installere en direkte lyddemper i stedet for en standard lyddemper på en bil er en annen type redesign av bilen, ikke bare på utsiden, men også å endre motorens stemme. Samtidig vil en mulig økning i bilkraften opp til seks prosent, og som et resultat, små drivstoffbesparelser ikke forstyrre en kreativ bilentusiast.

Hvordan installere en rett lyddemper på en Chevrolet Lanos
Hvordan installere en rett lyddemper på en Chevrolet Lanos

For å installere en lyddemper med direkte eksos på en Chevrolet Lanos, kan du bruke tjenestene til en profesjonell bensinstasjon. Du trenger bare å sende jernhesten din i hendene på mekanikere, som vil installere en merkedirekte lyddemper for en viss mengde.

Men hvis du vil installere samtidig strøm på Chevrolet Lanos alene, må du fylle på noen verktøy som vil være nyttige for å gjøre en standard lyddemper til en rett gjennom. Verktøysettet inkluderer: en kvern, forskjellige skrutrekkere, en elektrisk bor, et sett med bor, et stykke rustfritt stålrør, en hammer, glassull, varmebestandig tetningsmiddel, sveising (hva som helst i nærheten).

For å få en ny lyddemper, må du først fjerne den fra bilen. For å gjøre det enklere å demontere, må bilen plasseres på en overfart eller på en utsiktsgrop. Demonter lyddemperen med skrutrekkere, hammer og skiftenøkler og legg den på en flat overflate.

Ved hjelp av en kvern må du kutte lyddemperdekselet jevnt og nøyaktig. Vi tar ut alt som er inni, sammen med skilleveggen, fra det. Så lager vi mange hull i rustfritt stålrør, som skal være 6 mm i diameter. Vi installerer et rør med hull i lyddemperens beholder, pakker det inn med asbest og setter glassfiber i selve beholderen fra innsiden rundt omkretsen. Vi setter avskåret deksel på plass og sveiser det i stedet for kuttet. Vi belegger sveisesømmen med et termoselant.

Vi installerer den ferdige lyddemperen på Chevrolet Lanos-bilen. Vi smører leddene med tetningsmiddel og monterer klemmene på forhånd for å koble lyddemperens rør på en sikker måte. Etter at lyddemperen er hengt ned fra bunnen av bilen, må du først stramme festene til klemmene. Den installerte fremre strømmen kontrolleres for tetthet.

Anbefalt: