Hvordan Skifte Ut Vindusviskere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skifte Ut Vindusviskere
Hvordan Skifte Ut Vindusviskere

Video: Hvordan Skifte Ut Vindusviskere

Video: Hvordan Skifte Ut Vindusviskere
Video: Slik bytter du vindusviskere 2024, Juli
Anonim

"Vindusviskere" eller viskerblad i en bil bør skiftes når de ikke gjør jobben sin godt nok uten å rengjøre glasset godt nok. For å bytte ut viskerbladene, må du kjøpe viskerbladene til din bilmodell.

Hvordan skifte ut vindusviskere
Hvordan skifte ut vindusviskere

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke er sikker på at de valgte børstene passer til bilen din, må du måle lengden på "vindusviskerne" og bredden på setet til viskerarmen før du går til butikken. Ikke alle børstemodeller har samme dimensjoner.

Steg 2

Når du har målt lengden på børstene og setets bredde, velger du passende vindusviskere i butikken. Husk at klassiske trådrammer ikke er dyre, men de vil ikke vare lenge heller. Det er bedre å kjøpe rammeløse eller kombinerte modeller av børster, hvis levetid og kvalitet på arbeidet rettferdiggjør de høye kostnadene.

Trinn 3

Gå tilbake til bilen med nye "viskere", fjern de gamle og utslitte børstene. I de fleste tilfeller gjøres dette ved å trekke i viskerarmen og trekke viskeren ned. Hvis "viskeren" ikke egner seg, må du nøye undersøke stedet for forbindelsen med båndet. Det hender at børstene ikke kan fjernes på grunn av vanlig rust. I dette tilfellet må du behandle leddene med WD-40 væske eller lignende.

Trinn 4

Etter at du har fjernet de gamle børstene, følg instruksjonene på emballasjen med de nye vindusviskerne og installer de nye børstene nøye. Hvis du installerer rammeviskerblad med metallhus, må du behandle setet med et rustforebyggende middel slik at neste bytte ikke blir ubehagelig.

Anbefalt: