Hvordan Skrive En Søknad For En Kategori

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Søknad For En Kategori
Hvordan Skrive En Søknad For En Kategori

Video: Hvordan Skrive En Søknad For En Kategori

Video: Hvordan Skrive En Søknad For En Kategori
Video: Vide 452 Hvordan skrive en enkel CV 2024, Juni
Anonim

Å skaffe seg en ny førerkategori er bare mulig etter at du har fullført kjøreskoletreningen igjen. Men for å komme inn dit, må du skrive en søknad.

Hvordan skrive en søknad for en kategori
Hvordan skrive en søknad for en kategori

Nødvendig

  • - passet;
  • - medisinsk sertifikasjon;
  • - individuelt skattebetalersnummer;
  • - bilde 3x4 cm;
  • - førerkort.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv en uttalelse til direktøren for bilskolen. Dokumentet begynner med en anmodning om opptak til føreropplæring for den kategorien kjøretøy du trenger. Skriv deretter informasjonen din: etternavn, fornavn, patronym, fødselsdato og fødested, registreringsadresse og bostedsadresse, hvis de ikke stemmer overens. Gi informasjon om arbeidsstedet ditt, samt stillingen og kontaktnummer.

Steg 2

Vennligst oppgi passinformasjonen din nedenfor: serie, nummer, av hvem og når det ble utstedt. Skriv ned det enkelte skattebetalers nummer og nummer på legeattesten, samt datoen for utstedelsen. På slutten legger du datoen for å skrive dokumentet og signaturen din med en transkripsjon. Du må også fremlegge et legeattest i skjema nr. 083 / år og ett bilde på 3x4 cm. Ved omskolering fra en annen kategori, legg ved et førerkort til dokumentpakken.

Trinn 3

For å endre førerkortet ditt hvis en ny kategori åpnes, må du også skrive en søknad. I dette tilfellet må du fremvise et førereksamenskort, et sertifikat for at du er opplært i en bilskole, et pass, et 3x4 cm-bilde, et legeattest, et førerkort.

Trinn 4

Søknaden må skrives til Statens trafikktilsyn. Her angir du også dataene dine: etternavn, fornavn, patronym, fødselsdato og fødested, bostedsadresse, passdata. Deretter oppgir du forespørselen din om å erstatte førerkortet i forbindelse med mottak av en ny kategori.

Trinn 5

Nedenfor skriver du serien og nummeret på ditt nåværende førerkort, når og hvor du fikk det. Skriv en liste over vedlagte dokumenter. Dato og sign. Etter at du har mottatt ditt nye førerkort, vil du signere på nytt på denne erklæringen for å bekrefte at du har mottatt dokumentet.

Anbefalt: