Fordeler Og Ulemper Med Tuning

Fordeler Og Ulemper Med Tuning
Fordeler Og Ulemper Med Tuning

Video: Fordeler Og Ulemper Med Tuning

Video: Fordeler Og Ulemper Med Tuning
Video: ТЮНИНГ ФАР И ТОНИРОВКА BMW X5 2024, September
Anonim

Hver aktivitet har sine egne fordeler og ulemper. Spesielt er det slike fordeler og ulemper ved tuning. Her har alle sine egne støttespillere og motstandere. Men i motsetning til andre typer aktiviteter, her kolliderer de positive sidene ofte med de negative. For enhver fornyelse gir både en positiv og en negativ side.

Fordeler og ulemper med tuning
Fordeler og ulemper med tuning

Tuning er forbedring av en bil som tar sikte på å oppnå visse resultater som en person trenger. Denne forbedringen manifesterer seg ofte i stilen til bilen, i interiøret, i motoren, i transmisjonen, i bremsene og i mange andre deler av bilen. Selvfølgelig har tuning et stort antall positive aspekter. Tross alt er forbedringen av maskinen allerede en positiv side av saken. Men disse forbedringene kan ikke gi fordeler alene. De har også ulemper. Og om dem, og proffene er det verdt å snakke om. Spesielt oppstår det problemer når du bytter interiør.

Så i salongen kan du lage god og behagelig musikk, sportsseter med fin polstring, eller du kan installere et lite ratt. Dette er et pluss, siden det under sportsløp lar deg bevege deg komfortabelt på veien. Men i denne situasjonen er det også ulemper. Spesielt med et lite ratt i et trangt rom kommer du ikke veldig langt, sportsseter kan være harde og ubehagelige, og god polstring kan rive. Endringer i overføringen kan føre til at det rett og slett er farlig for en normal person å kjøre på vanlige veier.

Å undervurdere eller overvurdere suspensjonen lover ikke bra heller. I det ene tilfellet forverres permeabiliteten, i det andre tilfellet er det en stor mulighet for å løpe inn i en ulykke. Den kraftige motoren lar deg bevege deg med stor hastighet, men kan dette gjøres under normale urbane forhold hvis bremsene svikter? For hvert pluss er det minus. Men her bestemmer hver sjåfør selv om han trenger en slik forbedring eller ikke.

Anbefalt: