Hvordan Kjøpe En Lønnsom Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En Lønnsom Bil
Hvordan Kjøpe En Lønnsom Bil

Video: Hvordan Kjøpe En Lønnsom Bil

Video: Hvordan Kjøpe En Lønnsom Bil
Video: Hvordan prute og få lavere pris når du skal kjøpe noe? 2024, September
Anonim

Å kjøpe bil er alltid en veldig kostbar prosedyre. Derfor begynner mange bilister å tenke på forhånd hvordan de kan spare penger og kjøpe en bil til de gunstigste vilkårene for seg selv.

Hvordan kjøpe en lønnsom bil
Hvordan kjøpe en lønnsom bil

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at brukte biler er mye billigere i Moskva enn i regioner hvor selve valget ikke er veldig stort. Tyske biler mister årlig ca 10-12% i verdi, så vurder dette når du kjøper dem. Å investere i dem er ulønnsomt hvis du i fremtiden skal dele med bilen.

Steg 2

Bestem hvilket bilmerke du vil kjøpe, utstyr, type motor, girkasse. Tenk fremover for å begrense søket så mye som mulig. Tross alt, uten et klart bilde, er det lett å bli fristet og kjøpe en bil mye dyrere med et sett med unødvendige funksjoner.

Trinn 3

Vurder et tilbud om å bruke tjenestene til en ferjebil fra utlandet, eller, om mulig, gjør det selv. I Kaliningrad, Hviterussland, kan en bil kjøpes mye billigere enn hjemme. Og tilstanden til bilen vil være mange ganger bedre.

Trinn 4

Se etter annonser for salg av biler overalt: på Internett på spesialiserte nettsteder, i aviser som publiserer annonser. Vær spesielt oppmerksom på biler som er i salg presserende - her kan du prute godt og få ned prisen. Etter å ha valgt riktig alternativ, inspiser kjøretøyet nøye.

Trinn 5

Vær spesielt oppmerksom på egenskapene til bilen, dens tilstand - det avhenger av hvor mye tid du kan kjøre bilen uten å investere i den og bruke på reparasjoner. Ikke kjøp biler som har stått lenge i garasjen - når alt kommer til alt, er nedetid for en "jernhest" noen ganger mye verre enn en aktiv belastning.

Trinn 6

Lønnsomt - det er ikke alltid billig, så hvis mulig, kjøp en bil hos en bilforhandler, her vil du motta kompetent råd, lære hele historien til bilen og dens tekniske aspekter. Også her kan du enkelt få et lån, OSAGO og tilleggstjenester.

Anbefalt: