Hvor Ofte Skal Bilen Vaskes

Hvor Ofte Skal Bilen Vaskes
Hvor Ofte Skal Bilen Vaskes

Video: Hvor Ofte Skal Bilen Vaskes

Video: Hvor Ofte Skal Bilen Vaskes
Video: Вздулся аккумулятор 2024, Kan
Anonim

På våren og høsten, og på andre tider av året, er det veldig ofte nødvendig å ta vare på bilens renslighet, spesielt i dårlige værforhold. Spørsmålet for sjåfører er: hvor ofte kan du vaske bilen din?

Hvor ofte skal bilen vaskes
Hvor ofte skal bilen vaskes

Bilens karosseri lider mest av skitt om våren og høsten. På våren er smeltet snø vann og kjemikalier som nådeløst ødelegger lakken og kan føre til korrosjon. Overflødig fukt ødelegger alltid metallet. I tillegg er luftfuktigheten vår og høst høy, noe som også kan føre til korrosjon, av dette følger det at det ofte ikke er verdt å vaske bilen.

Imidlertid kan forsømmelse av rengjøring bare føre til fremveksten av korrosjonssentre på metallet. En viktig rolle her spilles av malingens kvalitet, hvis den er billig, vil den forverres raskere. Hvor ofte bør du vaske bilen din?

Alt kommer an på hvor ofte bilen brukes, det vil si at bilen skal vaskes når den blir skitten. Hvis været er veldig skittent og regnfullt, bør du i det minste bare spraye bilen med en sprayflaske en gang annenhver til tredje dag. I tørt vær, omtrent en gang i måneden, må du utføre en komplett vask, inkludert det indre av bilen.

Det er heller ikke verdt å vaske bilen for ofte, ellers kan lakkbelegget bli kjedelig, dette vil være veldig merkbart, spesielt på mørke biler. I følge undersøkelser av bilister er den mest optimale hyppigheten av å vaske en bil en gang i uken. Også etter vask er det verdt å polere bilen med voks, dette vil avvise smuss og gjøre bilen perfekt skinnende.

Anbefalt: