Hvordan Få En Leiebil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Leiebil
Hvordan Få En Leiebil

Video: Hvordan Få En Leiebil

Video: Hvordan Få En Leiebil
Video: Bilutleie Arendal - Leie av bil Arendal - Autotrade AS - Leiebil Arendal - Billigst leiebil 2024, Juni
Anonim

Hvis bilen din blir reparert, og du allerede har kommet ut av vanen med offentlig transport, er det mye mer praktisk å ikke tigge en bil fra vennene dine en stund, men å leie den. Bilutleie vil også være nødvendig for de som planlegger en tur til en annen by eller i utlandet.

Hvordan få en leiebil
Hvordan få en leiebil

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvilket bilmerke og modell du trenger, avhengig av om du planlegger å kjøre den til jobb, bruk den til familieferier med barn utenfor byen, reise på den til utlandet osv. Hvis du trenger en bestemt modell, så vær forberedt på at leiekontorer vanligvis har et standard modellutvalg, og for å finne det du trenger, må du ringe mer enn en organisasjon. Ikke glem at å leie en innenlandsk bil vil koste deg mindre enn en utenlandsk bil.

Steg 2

Sjekk ut annonsene til selskaper som tilbyr bilutleie. Ta en titt på kunngjøringene fra bilforhandlere, da leieplassen ofte er åpen i butikkene. Ring flere kontorer og finn ut vilkårene for leiebil. Spør om bilen av merket og modellen du trenger for øyeblikket er på lager. Sammenlign vilkår og priser, og velg det beste alternativet. Ring igjen lederen for organisasjonen du har valgt, og bli enige om tidspunktet for besøket.

Trinn 3

Forbered alle dokumentene for å ordne leiebil. Vanligvis er dette et pass til en statsborger i Russland, et førerkort og et annet dokument (TIN, SNILS, etc.). For å registrere en bil for en utenlandsreise, trenger du også et internasjonalt førerkort, reisesjekker og et kredittkort, så ta vare på dette på forhånd. Du trenger også et kredittkort hvis du leier en bil hos et stort selskap. Depositumet og leien vil bli frosset på kortkontoen etter at kontrakten er signert.

Trinn 4

Før du inngår en kontrakt, må du lese den nøye. Betaling for leie av bil skjer vanligvis daglig eller ti dager (avhengig av hvilken linje du trenger den på). Gjør deg kjent med forsikringsvilkårene, og i tilfelle du sjekker om bilen er stjålet.

Anbefalt: