Hvordan Installere Bremsesylinderen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Bremsesylinderen
Hvordan Installere Bremsesylinderen

Video: Hvordan Installere Bremsesylinderen

Video: Hvordan Installere Bremsesylinderen
Video: Hvordan bytte bak bremseskiver der på VW GOLF 5 (1K1) [AUTODOC-VIDEOLEKSJONER] 2024, September
Anonim

Bremsesystemet til en bil er sjåførens og passasjerens liv og sikkerhet. Derfor må det alltid være i perfekt stand. Den tekniske tilstanden til hoved-, for- og bakbremsesylindrene bør inspiseres oftere. Hvis det oppdages feil, må du utføre reparasjoner umiddelbart, og hvis dette ikke er mulig, må du installere nye.

Hvordan installere bremsesylinderen
Hvordan installere bremsesylinderen

Nødvendig

  • - nøkkel for 10;
  • - nøkkel for 13;
  • - nøkkel for 17;
  • - skrutrekker;
  • - monteringsblad;
  • - gummipære;
  • - gummihammer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Plasser kjøretøyet på en heis eller inspeksjonsgrop. Fest bakhjulene. Fjern forhjulet, og skru ut de to boltene med en 17-nøkkel og koble fra bremseklave. Sett den i et skrustikke. Ta nøkkelen 10 og skru av de to mutrene som fester koblingsrøret, og koble den. Trykk på tappen med en skrutrekker. Ved å gjøre det vil den komme inn i sidesporet til bremseklave. Bruk en gummiklubb eller en stor skrutrekker for å skyve sylinderen langs føringssporene. Forsikre deg om at låsen forblir presset. Fjern bremsesylinderen - til dette bruk monteringsskovelen som spak. Før du installerer en ny bremsesylinder på bilen, må du installere sylinderen i skyvesporene ved å trykke på låsen og trykke den inn med en gummihammer til den stopper. Plasser koblingsrøret på bremsesylindrene.

Steg 2

Fest forhjulene på bilen og fjern de bakre. Koble fra bremsetrommelen med lette slag med en trekloss eller gummihammer. Løsne enden av den øvre returfjæren fra bremseskoen. Løft opp parkeringsbremsespaken. I dette tilfellet vil bremseklossene bevege seg fra hverandre eller fjerne dem. Koble bremserøret fra sylinderen. Fjern de 2 x 10 skruene som fester den. Fjern den bakre bremsesylinderen og installer den nye og alle elementene i omvendt rekkefølge. Bløt bremsene.

Trinn 3

Ta en gummipære og fjern bremsevæsken fra bremsebeholderen for å fjerne og installere bremsesylinderen. Koble fra bremserørene ved å skru av tre muttere med en skiftenøkkel, løsne de to slangeklemmerne og fjerne dem. Ta nøkkelen 13 og skru ut de to mutrene som fester hovedbremsesylinderen til karosseriet til bilen eller vakuumforsterkeren. Fjern sylinderen. Installer i omvendt rekkefølge. Tilsett bremsevæske til reservoaret og luft ut bremsene.

Anbefalt: