Hvordan Identifisere En Alarm Med En Nøkkelbrikke

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere En Alarm Med En Nøkkelbrikke
Hvordan Identifisere En Alarm Med En Nøkkelbrikke

Video: Hvordan Identifisere En Alarm Med En Nøkkelbrikke

Video: Hvordan Identifisere En Alarm Med En Nøkkelbrikke
Video: Израиль | Иерусалим | Крестовоздвижение | Голгофа и пещера обретения Креста 2024, September
Anonim

Å kjøpe en bruktbil som allerede har en alarm installert, kan skape en rekke spesifikke problemer. Hvis den forrige eieren av bilen ikke etterlot deg noen dokumenter eller instruksjoner for alarmen, kan du bestemme denne modellen, driftsmåten og funksjonene ved hjelp av nøkkelhåndtaket.

Hvordan identifisere en alarm med en nøkkelbrikke
Hvordan identifisere en alarm med en nøkkelbrikke

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten å finne ut nøkkelfob-alarmmodellen er å studere et spesialisert nettsted som inneholder bilder av nøkkelbrikker fra forskjellige alarmsystemer. Start nettleseren din, i søkemotoren "Yandex" eller Google, skriv inn teksten. For eksempel "Foto av en alarmnøkkelring". Klikk på "Søk" -knappen. Det åpnes en side med navnene på nettstedene der bildene du er interessert i. Bildegrunnlaget på slike nettsteder oppdateres hver dag.

Steg 2

Hvis du finner en lignende nøkkelring på bildet, og den sammenfaller helt med din, var du i stand til å bestemme alarmmodellen ut fra informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet. På mange ressurser kan du angi bestemte parametere for søket, sortere emnet du er interessert i i forskjellige kategorier. For eksempel tilstedeværelsen av en LED, en LCD-skjerm, plasseringen av knappene.

Trinn 3

Undersøk nøkkelringen din. Hvis det ikke er noe internett tilgjengelig, må du inspisere alarmen fra alle sider. Produsenter angir ofte modell og identifikasjonsnummer på nøkkelbraketten. I de fleste tilfeller er dette små bokstaver som ligger på sideveggen. Hvis denne informasjonen ikke er spesifisert, kan du bestemme modellen etter designfunksjoner. En spesiell og unik design er kjennetegnet for mange produsenter. Den store størrelsen og den glatte marmorfinishen indikerer at denne alarmmodellen tilhører Pharaon-selskapet. Nøkkelringens form, i likhet med silhuetten til en mangoose, indikerer at produsenten er mangoose. Sirio Tank produserer modeller som ligner på en tank, mens Cobra produserer nøkkelringer som matcher den oppblåste slangehetten.

Trinn 4

Å finne ut hvilken modell av alarmnøkkelen din er den enkleste måten å bruke internett på. Der kan du finne ut hvilke funksjoner og moduser alarmsystemet ditt har, og hvordan du aktiverer dem. Skriv ned informasjonen du finner, slik at du ikke har disse problemene igjen.

Anbefalt: