Hvordan Forbedre Forgasseren VAZ 2107

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Forgasseren VAZ 2107
Hvordan Forbedre Forgasseren VAZ 2107

Video: Hvordan Forbedre Forgasseren VAZ 2107

Video: Hvordan Forbedre Forgasseren VAZ 2107
Video: Приборная панель от Ваз 2114 на Ваз 2107. Стекло на всю торпеду. Установка 2024, September
Anonim

VAZ 2107 har et drivstoffforsyningssystem for forgasser, som består av mange deler. Hver av dem har sine egne egenskaper og funksjoner. Forbedring av forgasserytelsen kan føre til økt smidighet og lavere drivstoffkostnader.

Hvordan forbedre forgasseren VAZ 2107
Hvordan forbedre forgasseren VAZ 2107

Det er nødvendig

verktøy, wire, diffusor merket 4, 5, bensin

Bruksanvisning

Trinn 1

For å forbedre dynamikken til VAZ 2107, kan du fjerne fjærene fra vakuumgassaktuatoren. En betydelig ulempe ved denne endringen i driften av forgasseren er at mengden forbruk av drivstoff vil øke, omtrent en halv liter per hundre kilometer.

Steg 2

En annen måte å øke maskinens manøvrerbarhet ved å forbedre forgasserytelsen, er å konvertere vakuumgassaktuatoren til en mekanisk. For å gjøre dette må du bruke en ledning med en ring på slutten. Wirringen må skyves under mutteren som holder gasspaken. Deretter strammes mutteren med kraft. Denne metoden påvirker ikke drivstofforbruket.

Trinn 3

Du kan bli kvitt ujevn akselerasjon ved å erstatte diffusoren merket 3, 5 i forgasseren med en lignende, men merket 4, 5. Samtidig med å bytte diffusoren, må du også endre pumpen merket 30 til pumpen merket 40.

Trinn 4

Hvis bilen akselererer dårlig, begynner den å "hoppe" i hastigheter over 90 km / t, og motoren fungerer uten avbrudd bare på tomgang, eller omvendt når den går på tomgang, den "kveles", og i den kalde årstiden motoren ikke start, først, det som må sjekkes er strålene som drivstoffet kommer inn i forgasseren gjennom. Jet og emulsjonsrør må regelmessig rengjøres for smuss og støv, skylles med bensin og blåses ut.

Trinn 5

De største ulempene med VAZ 2107 forgassere er forbundet med lekkasjer og rask slitasje på deler. På grunn av dem oppstår forskjellige sammenbrudd og funksjonsfeil. For å unngå dette må forgasseren kontrolleres regelmessig. I tillegg til dysene, må gasspumpen og drivstoffilteret rengjøres, skylles og blåses ut.

Trinn 6

Det er ikke verdt å sjekke forgasserdelene med metallgjenstander. Reservedeler bør bare tørkes av med stoffer som ikke etterlater. Ellers kan ventiler og rør tettes.

Anbefalt: