Hvordan Bygge Biler I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge Biler I
Hvordan Bygge Biler I

Video: Hvordan Bygge Biler I

Video: Hvordan Bygge Biler I
Video: Lær At Bygge En LEGO Bil 2024, September
Anonim

Ved å lage en bil i henhold til ditt eget design, kan du ikke bare gjøre din kjære drøm til virkelighet, men også lage en bil som lar deg nyte kombinasjonen av en kraftig motor, komfortabel fjæring, automatgir og musikk av høy kvalitet, samt observere de overraskede ansiktene til naboer på motorveien.

Hvordan lage biler
Hvordan lage biler

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er ganske vanskelig, tidkrevende og dyrt å lage din egen bil fra bunnen av. Det første trinnet er å bestemme om du vil montere bilen selv eller ty til tjenestene til spesialiserte bilverksteder. I det første tilfellet trenger du en velutstyrt garasje (helst en varm), en heis eller et hull som gjør at du kan komme til karosseriet nedenfra og et profesjonelt verktøy. I tillegg vil ferdighetene til en sveiser, maler og blikkensmed være påkrevd. Det er også nødvendig å forstå den tekniske delen av bilen, være kjent med girkasse, fjæring og motor.

Steg 2

Hvis du bestemmer deg for å kontakte profesjonell mekaniker, må du først danne deg en klar ide om hva slags bil du vil ha og vise den på papir. Alt arbeidet vil bli gjort for deg, men for eksklusivt arbeid må du betale mye penger. Kostnaden for en opprettet bil kan sammenlignes med kostnadene for en kostbar moderne bil.

Trinn 3

Når du bygger en bil, begynn med å lage en ny karosseri. Den enkleste måten å få en eksklusiv bil på er å gjøre endringer i designet eller gjenopprette karosseriet til en gammel (muligens utrangerte) bil. Før du maler karosseriet til bilen som blir opprettet, er det nødvendig å klargjøre den nøye ved å fjerne rust, gammel maling og forskjellige deformasjoner. Det er best å male i spesielle tørke- og malingskamre, som gjør det mulig å oppnå en kvalitet nær fabrikkens.

Trinn 4

Deretter reparerer du enhetene og enhetene til kjøretøyet som blir opprettet. Start med bremsesystemet. Du må også ta hensyn til fjæring, motor, kjølesystem og kjøretøykontroll. Ikke glem de elektriske ledningene. Fortsett med å skrive om bilens interiør og installere musikksystemet.

Trinn 5

Husk at i tillegg til å lage en bil, for å bruke den, må du kjøre den i tillegg til å utarbeide en pakke med dokumenter i trafikkpolitiet, som kreves for å registrere bilen. Du kan få tillatelsessertifikat for en nyopprettet bil (hvis den oppfyller eksisterende sikkerhetskrav) på Scientific Research Automobile and Automotive Institute.

Anbefalt: