Hvordan Camber

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Camber
Hvordan Camber

Video: Hvordan Camber

Video: Hvordan Camber
Video: Как установить развал на автомобиле. 2024, September
Anonim

Camber er vinkelen mellom hjulet og vinkelrett på veien. Riktig vinkel vil gi stabilt grep og god håndtering.

Hvordan camber
Hvordan camber

Bruksanvisning

Trinn 1

Først, se etter tegn på at du virkelig trenger å utføre camberjustering. Hvis bilen din alltid avviker fra den innstilte kursen i en eller annen retning når du kjører på en rett og plan vei, kan ikke justering unngås. Det er også nødvendig når det er ujevn dekkslitasje eller tyngde når du kjører en maskin.

Steg 2

Kjør bilen inn i et hull eller en garasje med heis. Start justeringen fra rattet, sørg for at rattet er rett i rett bevegelse, og når du svinger til venstre og høyre, er antall omdreininger det samme. Kontroller dekktrykket, og bring det om nødvendig til samme verdi. Undersøk fjæringsfeste og selve styremekanismen, sjekk alle komponenter for skader og mangler, og reparer dem om nødvendig.

Trinn 3

Løft kjøretøyet og sørg for at dekkene ikke berører bakken. Beregn punktene der like løp skjer på dekkens sidevegger. Gjør dette med kritt og en håndleddstøtte. Ta krittet til hjulet, som er i en roterende stilling, len deg først godt på gjenstanden, merk de diametralt motsatte utstående delene på hjulet. Snu deretter hjulet slik at disse delene er loddrett.

Trinn 4

Heng en liten vekt ved siden av hjulet, eller legg et rektangel. Camber er forskjellen i avstand mellom toppen av hjulet og laststrengen eller rektangelet. Hvis denne verdien er i området fra 1 til 5 mm, er alt normalt. Hvis ikke, legg mellom mellom armene og tverrstaget. Hvis dette ikke gir det ønskede resultatet, kan du kontakte en biltjeneste der de vil gjøre mer nøyaktige målinger på et moderne datamaskinstativ og eliminere alle feil.

Anbefalt: